google-site-verification: googledc7944d24b0642f6.html R.T.ficial: πρόμο 4

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

πρόμο 4





Γεννημένη το 1977 στην Αθήνα, η Κωνσταντίνα Γαβαλά σπούδασε Αρχιτεκτονική και Φωτογραφία στην Ελλάδα και την Ισπανία (Ms "Diseño, Imagen y Arquitectura", 2005 και Ms "Diseño y Fotografía", 2010). Υποψήφια διδάκτορας σήμερα στο τμήμα Αρχιτεκτόνων του Ε.Μ.Π., διδάσκει στο μεταπτυχιακό τμήμα "Ντιζάιν και Αρχιτεκτονική" του Πανεπιστημίου Ελισάβα (Πομπέου Φάμπρα) στη Βαρκελώνη, ενώ παράλληλα έχει δώσει διαλέξεις και εχει διδάξει σε σεμινάρια και workshops φωτογραφίας στην Ελλάδα και την Ισπανία.

Έχει εργαστεί για χρόνια στο πεδίο της εφαρμοσμένης Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, ενώ από το 2007 εργάζεται σαν φωτογράφος και γραφίστας στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Το 2011 ίδρυσε το Yellow·Lab (www.yellowlab.eu).
Με την καλλιτεχνική φωτογραφία ασχολείται από το 2002. Με βασικό άξονα μελέτης της τον άνθρωπο και την ύπαρξή του στο χώρο, παρουσίασε μέχρι σήμερα τη δουλειά της σε δύο ατομικές εκθέσεις και πληθώρα ομαδικών εκθέσεων διεθνώς. Έργα της έχουν βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς και δημοσιευθεί σε διάφορες εκδόσεις. 
Ζει και εργάζεται στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.
links:
http://www.konstantinagavala.wordpress.com
http://www.yellowlab.eu
http://www.arteinformado.com/Artistas/25067/konstantina-gavala/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου